torsdag den 19. april 2012

Roses are red violets are blue I have 5 fingers 6 & the middle one is for youLige nu er jeg bare i vildt dårligt humør. Så det her indlæg kommer til at handle om at jeg ikke ligefrem er glad og at jeg nok har lidt ondt af mig selv. For at gøre en lang historie kort  er vi fire 8. klasser på min skole. Næste år (altså i 9'ne) er der kun sat ressourcer til tre 8. klasser.
D.v.s vi skal slås sammen til tre 8. klasser. Der har været stor diskussion om klasserne skulle blandes eller om en klasse skulle spredes ud over de andre. Alle har så håbet på at klasserne skulle blandes i stedet for spredes. Men så kommer vores Vieceinspektør så  ind i vores klasse for et par uger siden og fortæller os vores klasse skal splittes og spredes ud over alle de andre klasser, hvilket bare er freaking nederen. Det var stort set ingen tilfredse med men sådan blev det.
Så fik vi så lov i mandags til at vælge 5 personer fra vores egen klasse vi gerne ville starte i vores nye klasse med og hvilken klasse vi helst vil gå i, i prioriteret rækkefølge. Vi var nogle personer fra min klasse der rigtig gerne ville ind i B klassen ( vi har A, B, C & D) Så vi valgte hinanden og valgte B som den klasse vi helst ville ind i. For mit vedkomme valgte jeg derefter C også A. Da jeg ikke taler med så mange fra A klassen. ( det skal også lige siges hele min klasse blev rykket over på den her skole da vi startede i 8. klasse) Stort set alle andre end os 5-6 personer valgte C klassen som deres første prioritet. Vi fik også af vide af vores klasse lærer som skulle være med til at beslutte hvilken klasse vi skal gå i at dem der skal på efterskole (mig) bliver der ikke taget ligeså meget hensyn til. 
Efter vi har ønsket har vi alle bare været virkelig spænde på hvilken klasse vi ville komme i - så skal det også lige siges at vi skal slås sammen d. 1 Maj. Jeg har virkelig gået og tænkt over det hele virkelig meget og bare håbet og håbet på jeg ville komme i B. Vi fik forresten også lov til at skrive en vigtig kommentar og der skrev jeg så at det er meget vigtigere for mig at komme i B klassen end at følges med de personer jeg har valgt.
I dag kommer vores vieceinspektør så ind i vores klasse igen - med resultatet. Han starter med at fortælle at de har fået passet det okay fint. Men der er dog en person som ikke har fået sin vilje, hverken med personerne eller klassen. Med det samme tænker jeg bare ''Det mig'' (fordi jeg skal på efterskole) så får vi så papiret og jeg kigger med det samme om mit navn står under B klassen. Det gør det selvfølgelig ikke, men derimod står min bedste veninde fra klassen der ( som jeg synes er vildt godt for hende). Derefter kan jeg bare regne ud at jeg står ved A klassen. Rigtig nok står mit navn der.  Jeg kunne bare virkelig ikke holde det ud at jeg var kommet i A klassen, så jeg kunne bare mærke at jeg blev vildt ked af det og skuffet. Så jeg kunne bare ikke lade være med at græde. Det lyder nok ret vildt - men det er nok fordi folk der ikke er i den situation ikke forstår det helt. Men jeg kan bare slet ikke holde tårende tilbage og jeg spørg også om jeg ikke lige måtte gå udenfor. Så er der en af mine veninder Katinka der spørg om hun ikke må gå med - og det betyder bare rigtig meget for mig. Fordi vores forhold har været lidt anderledes her på det sidste. Men det var vidst et sidespor. 
Hele dagen i dag har jeg bare været ked af det, fordi jeg ønsker virkelig virkelig ikke at gå i A klassen. Jeg kan selvfølgelig godt forstå at dem der skal gå der et år mere end mig skal have første ret. Men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke på hvorfor de ikke kunne putte mig ind i B når jeg alligevel kun skulle gå der i omkring 30 skoledage?
Historien blev vidst ikke så kort. Men jeg havde bare brug for at komme ud med det. 
Jeg synes min klasse har været rigtig søde og selvfølgelig også andre jeg har talt med det om.

2 kommentarer: