fredag den 23. marts 2012

Wella show

Fiske halløj

Her i går gik jeg show for Wella! Det var virkelig virkelig fedt - det var bare en rigtig god dag!
Det var redt fedt, fordi det var alt sådan noget så man var i forskellige kategorier, så der var en hvor modellerne skulle være sådan sure i det og lade som om de var verdens bedste. Min gruppe skulle være sådan nogle luksus personer, som var ligeglade med hvad andre tænkte og havde en god indre balance og den slags! Det var ret sjovt.
Ej det var bare virkelig hyggeligt og Rebecca min model veninde, (som i nok ved hvem er nu) var der også. Så det gjorde det lidt bedre :-) Jeg skulle derind i går klokken 10 og det var ca. færdigt halv 10 - så sov jeg hos min mormor og morfar i København og tog hjem og i skole bagefter. 
Det er mega stressede fordi snart skal jeg hjem til en af mine veninder, hvor vi skal hygge sammen med nogle andre fordi hun holder fødselsdag, så tager jeg hjem derfra imorgen for at tage hjem til en af mine andre veninder dagen efter. Jeg savner lidt min seng.. og min Moooar :-)  og lillesøster o.s.v 

2 kommentarer:

 1. Jeg har siddet og kigget din blog igennem, og den er super fed og personlig, og så har du nogen gode billeder.
  Jeg er lige blevet fast læser, og håber også at du måske vil blive fast læser på min blog. Jeg glæder mig til at læse mere fra dig :-) jeg tænkte også på om jeg måtte "låne" dit kony billede og sætte det på min blog? jeg gør det kun med din tilladelse :)

  kys og knus
  moniquefunch.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Nurh det er jeg glad for at høre. Ja selvfølgelig må du tage mit kony billede!! :) Jeg kigger forbi nu

   Slet