søndag den 18. marts 2012

Hvis jeg havde 4403 kr


 //Onepiece lightw. 889 kr // Ring 74,5 kr Topshop // Bukser  1995 kr Acne // Bikini 185,5 kr Monki // Kjole 266 kr Nastygal // Halskæde 293 Modekungen // Sko 700 kr //

Hej piger.
Overskriften siger det hele, hvis jeg havde 4403 kr. ville jeg nok købe disse lækre ting. Det er bare vildt nederen fordi jeg har ville have en Onepiece i lang tid - men de sidder ikke så godt på mig :( Jeg mangler også en Bikini - og jeg synes den er ret billig den her fra Monki. 
I morges var jeg ude og løbe en tur det er så dejligt det er begyndt at blive varmere! 
Imorgen skal min veninde Maria og jeg for alvor starte på vores projekt opgave. Så skal vi bare bruge hele ugen på vores projekt. Men om fredagen og lørdagen skal vi til fødselsdag - det bliver meget hyggeligt!
Men nyd den sidste dag af weekenden! 

4 kommentarer:

 1. Ville godt nok også gerne ud at løbe! Men orker det bare aldrig. Hvor får du energien fra? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. åh jeg kender godt selv det med man ikke orker og man ikke lige kan tage sig sammen. Men jeg tænker bare at det er godt for min krop og jeg synes også man får det bedre bagefter. Jeg tror bare man skal tænke positivt om det og tage noget god musik i ørene og starte med at løbe korte distangser eller noget i den dur :) Der er også nogle gange hvor jeg tænker - arh det kan jeg gøre en anden dag. Men så tænker jeg bare på at leve i nuet og lade være med at udskyde det :)

   Slet
 2. Den helt rigtige indstilling Mona!
  Har fulgt din blog RIGTIG længe nu. Vil du ikke tage et kig forbi min?
  leaseyes.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo jeg vil selvfølgelig kigge forbi din blog! Dejligt du følger :-)

   Slet