lørdag den 25. februar 2012

XS eller XL?


Nu er der jo rigtig rigtig mange der har talt om den ideelle krop her i blogland.
Alt sammen pga. en blogger lagde et billede ud. 
Jeg havde egentlig tænkt mig at jeg ikke ville tage emnet op, men så - så jeg en blog hvor der stod at det på ingen måde er flot at være tynd? Det fik mig til at tage emnet op.
UNDSKYLD HVIS JEG FORAGER NOGLE ELLER NOGET I DETTE INDLÆG
Jeg synes på ingen måde det er flot at være svært overvægtig. Men jeg synes heller ikke det er flot at være anorektiker tynd?  
-Jeg synes godt at kvinder må have former! De fleste mænd synes også det er mest sexede. Men eks. Victoria Secret modeller har faktisk næsten de samme mål som de andre catwalk modeller? Det jeg bliver foraget over er hvordan man kan stå og sige at det er så usexede at være tynd? Når det næsten er forbudt at sige at det er grimt at være tyk? 
Hvordan kan det være?! Jeg synes det er virkelig underligt! 
Der er nogle der har sygdomme så de bliver tykke, men der er også nogle der har sygdomme som gør de ikke kan tage på.
Må man gerne sige at det ikke er flot at være tynd fordi hele verden bliver tykkere og tykkere? Eller er det fordi at det er lettere at sige fordi man ikke selv er helt tynd? Jeg synes eks. at Candice Swanepoel har en rigtig flot krop, men jeg synes også Beyonce har en flot krop? Jeg synes Adele er rigtig flot selvom hun ikke er så tynd. Men jeg forstår egentlig ikke hvorfor det har sådan en stor betydning alt det her?
Jeg er jo model og det er jo sådan at folk altid siger at modeller er SÅ tynde? Men det er alle jo ikke, ja de er tynde men det er jo ikke sygeligt. Der er selvfølgelig nogle der er virkelig tynde det ved jeg. Men i kan eks. se nogle billeder af min krop ovenover. Jeg er jo normal nok og jeg jer jo model? (dog ungdoms model) 
Bare fordi modeller er høje og tynde betyder det da ikke at i skal ligne dem? I behøver jo ikke måle jer med stjernerne. 
Jeg synes bare man skal tro på man er god nok, og hvis du har lyst til at spise dig tyk i flødekager så gør det! Men hvis du har lyst til at spise sundt og dyrke meget motion så gør dog det! 

4 kommentarer:

 1. Godt skrevet Mona! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Celina! det er jeg rigtig glad for du siger <3

   Slet
 2. Jeg synes du har ret i det du siger - det er blevet okay at nedgøre tynde/slanke. Man kan så overveje hvorfor og hvorfor folk har brug for det! Fed blog - du er enestående, kreativ og meget smuk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak 'vigga' det var sødt sagt :D

   Slet