søndag den 12. februar 2012

Nu er vi sku på vej

Lige nu sidder vi i bilen med tæpper og puder og selvfølgelig slik! Så kan vi se frem til over 5 timers kørsel :) i kan forresten tjekke Majas blog hvis i vil den hedder MajaBecker.blogspot.com

4 kommentarer:

 1. Fed blog, god tur!
  Jeg har fornyligt startet min egen blog, jeg håber du vil kigge forbi den :-)

  http://camillajensen-blog2.blogspot.com/

  De bedste hilsner, Camilla.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have!:D Din blog er rigtig fin :)

   Slet
 2. Tak for dit søde svar på min blog, og jeg tror du har ret.. Men det er ikke så meget det, det er mere at jeg ser en pige, uden jeg har snakket med hende, kender hende, eller noget, så bliver jeg jaloux og tænker "hey, hvorfor er hun ikke min". Og giver mig selv skylden for det. Men hvad ville du forslå mht. at mødes? Skal man vente? Hvis ja, hvor længe? Hvornår ved man at man er friendzoned?
  - Ved godt du ikke er min psykolog, men du virker erfaren, og du er jo en utrolig smuk pige!

  SvarSlet
  Svar
  1. haha øhm, tænke tænke. Jeg tror det er meget med at fornemme på hele situationen. På den ene side er det jo meget godt at mødes inden man eks. skriver så meget sammen, fordi det kan måske godt blive akavet hvis man har skrevet vildt meget sammen og ikke klinger sammen 'i virkeligheden' når man mødes. Men på den anden side kan det også være godt at vente til man har skrevet en del sammen, fordi så kender man hinanden lidt bedre. Altså jeg ville nok bedst kunne lide at skrive sammen inden man mødtes, Men det er nok meget forskelligt.
   Jeg håber det var svar nok ;)

   Slet