tirsdag den 21. februar 2012

''I wanna be forever young''

Jeg vil ikke blive voksen endnu! Jeg vil ikke skulle klare mig selv, jeg vil ikke skulle undvære min Mooar i lang tid & jeg vil i den grad ikke være voksen uden at have udlevet mine ungdoms drømme endnu - Som jo er at blive international model.


Jeg ved egentlig ikke hvorfor men tænkte jeg lige ville vise jer et  Polaroid af mig. 
Jeg er jo ikke supermodel eller noget, men jeg har næsten været model i 2 år nu. Så jeg tænkte på om i gerne ville have nogle indlæg om sådan det at være model, det at forberede sig til opgaver og den slags! I kan jo smide en kommentar - det ville jeg sætte stor pris på!

9 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne høre noget mere om det Mona!
  Og du er så pokkers flot, så du skal nok blive en kendt model en dag! Glæder mig til om 30 år, hvor jeg ser dig i alverdens blade! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor er du bare sød Amalie! :D Jeg håber også selv at det kommer til at ske!!

   Slet
 2. Hvor er du smuk!!
  Det er helt vildt. Håber virkelig at du kommer til at klare dig godt i den verden, der virkelig kan være hård!
  Mit eneste råd til dig er, at du passer på dig selv! :)

  eslublog.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej mange tak!! Ja det er virkelig hårdt og tiltider også en overfladisk verden, især når man kommer op i de større bureaus og den slags men mange tak for råddet! :D

   Slet
 3. Du er virkelig en af de smukkeste bloggere, jeg har set! Vil vildt gerne høre mere om det, og se billeder fra det du har lavet, det kunne være spændende, da jeg ikke kender så meget til det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej mange tak sikke et kompliment!! Rigtig fedt at du vil høre om det. Det vil jeg prøve at planlægge i et af mine næste indlæg :*

   Slet
 4. Du er virkelig smuk :-)
  Knus Amalie

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og det er du virkelig også! :)

   Slet