onsdag den 4. januar 2012Godt nytår
Ja det har jeg jo slet ikke fået sagt til jer endnu!
Jeg havde en rigtig hyggelig og sjov nytårs aften hvor vi var 8 mennesker. Så det var ikke helt vildt :) - Jeg har desværre ikke et godt billede af mit nytårs tøj jeg beklager så meget :(
Men de billeder jeg har synes jeg ikke min kjole bliver vist bedst muligt frem. Jeg har også været ude og shoppe for nogle af mine dejlige gavekort. Kunne i tænke jer at se hvad jeg har købt?
Jeg vil bare så gerne eje en onepiece! Så jeg var lige inde og prøve størrelsen med min bedste veninde :)

2 kommentarer:

 1. Hej<3

  jeg kigger på din blog every day, men jeg syntes ikke at du skriver så meget her inde mere som du gjorde en gang, så det er begyndt at blive lidt kedeligt at gå ind og kigge på den. men jeg syntes det kunne være fedt at se hvad du har købt. men jeg syntes altså også at du skal begynde at skrive noget mere her inde igen , for ellers er der mange der ikke vil læse den mer<3 da jeg ved at der er mange andre der har det på samme måde som mig!

  MVH. <3<3<3

  SvarSlet
 2. Hejsa.
  Mange tak fordi du kigger på min blog, og mange tak for din kommentar :)Jeg ved godt at jeg ikke blogger helt hverdag mere. Men det er fordi her i julen og nytår har jeg desværre ikke haft så meget tid. Jeg beklager. Men jeg vil selvfølgelig prøve på at der kommer flere indlæg! Hvis der er andet du ønsker eks. hvad jeg skal blogge om må du meget gerne skrive det :)

  SvarSlet